universellt

det kan man säga.

Publicerad 2010-05-12 22:56:10 i Vardag

Igår var hela nian i Stockholm för en dos av kultur. Buss med gissa-iPod-artisten-leken, Tekniska Museét, lite energipåfyllning i kungshallen och sedan stan. Vi mötte jesustanten, eller ja, hon jagade oss och skrek på finsk brytning om jesus, gud och synder. Jag blev livrädd. Haha. Vi gick i affärer, letade och fann varsina skolavslutningsklänningar. (madde, klara & jag då) Pojkarna följde efter och var smakråd, sprang efter andra storlekar och var allmänt trevliga. Min klänning är ifrån MQ, vit med volanger och så ska jag ha en rosett ifrån Monki i håret. Klara fann en vit prinsess/ballerina inspirerad på Bikbok och Madde ska vara rosa ifrån Gina.
På kvällen gick vi på teater, Ola Rapace. Den var ok, men överträffade inte riktigt förväntningarna. Sedan väntade en lång bussresa hem. Låg i min säng vid 2, och sov till kl 14 idag. Välbehövt.
Igår fyllde även min pappa år, han fick en skiva med låtar som han tidigare haft en skiva med, som han slarvat bort och länge tjatat om att han saknar. Jag fixade till den lite med extra fint skivomslag med egentagna bilder på och lite så. Han blev väldigt glad.

Förra helgen var jag på spa med familjen. Vi firade lite födelsedagar.
Nu är jag ledig tills på måndag. Skönt.
20 skoldagar kvar. Sen är grundskolan helt och hållet slut.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela