universellt

TAGGA SKIDÅKNING PÅ FREDAG!!!

Publicerad 2011-11-29 19:53:21 i Vardag



hej vi ska fira elvamånadersdag i en buss påväg upp till sälen på torsdag. ikväll packar jag och peppar. bilden är kanske lite missvisande då den är tagen så sommaren - inte för att det finns så mycket snö ute nu heller men glädjen består!

Positiv anda

Publicerad 2011-11-24 08:33:33 i Vardag

Det börjar bli en vana att uppdatera bloggen såhär på grafiska illustrationen på torsdags eller fredagsmorgonarna. Idag väntar mediadag. Skitgött. Ska sitta här nere i källaren på skolan och bara chilla. Håller nu på med ett nytt projekt, att skramla till en julgran här på media!

Imorgon ska jag till Linköping och se nya twilightfilmen! åh, pepp!

Och tagga till Sälen om en vecka!

Idag har jag gjort något stort. För första gången har jag klivit upp och duschat på morgonen innan skolan. Det gick förvånandsvärt bra.

nöjd

Publicerad 2011-11-18 22:42:08 i Vardag

ätit pappas hemmagjorda bearnaisesås ikväll. det var gott. suttit i soffan hela familjen och tittat på tv. det har varit mysigt. men mamma och jag började prata om balen senare i vår. jag får panik över klänningsval och frisyr och ja, hela alltihop. det handlar om så mycket pengar om en dag som jag inte ens kommer dela med mina vänner. den här balen ska ju bara vara uppvärmning. det är ju balen 2013, min bal som kommer betyda något. jag vill så gärna att det ska bli magiskt och allt ska klaffa.

återigen helg

Publicerad 2011-11-18 17:22:07 i Vardag

Bloggen har fått ett omvänt ansiktslyft. Alltså bytt ner sig lite. Jag gjorde det mest i brist på annat, jag behövde en förändring. Så såhär får det vara ett tag. Vitt.

Nu är det fredag igen och jag hostar fortfarande. I helgen ska jag och min familj hänga upp adventsstjärnorna i fönstren för nästa helg är det redan första advent! Otroligt. Amanda fyller 17 imorgon (grattis!) och jag hade tänkt gå på dansprofils uppvisning Oscarsgalan, men det har blivit slutsålt båda föreställningarna. Kul för dem, men tråkigt för mig!

Ikväll ska Hanna på idol (AH, jag ska titta efter er!) och jag ser inte fram emot nästa vecka och de STORA proven i både tyska och filosofi. Uh.

Torsdagsmorgon

Publicerad 2011-11-17 09:24:42 i Vardag

Sitter återigen här på grafiska illustrationen. Förra veckan var det mastodontfika, det skippade vi idag. Istället ska vi ha mysdag på media idag (för jag ska hänga i källaren hela dagen, 8-16) med dubbelfika!

I veckan har jag fått nya pjäxor och nya skidor! Pjäxorna står hemma men skidorna är uppe i Stockholm än sålänge. Det känns skitkul! Nu väntar vi bara på att snön ska lägga sig uppe i sälen så att vi kan åka dit första december.

Grafisk illustration

Publicerad 2011-11-11 09:31:50 i Vardag

Har nu suttit av en 90 minuterslektion, vi började lite lugnt nu efter tidningens deadline och tryckning. Fika! 2 olika sorters muffins och en stor kanelbulle med saft och kaffe. Gött!

hemma

Publicerad 2011-11-09 10:32:37 i Vardag

Två dagar efter lovet har gått. Två tunga dagar. I måndags fotograferade jag luciakandidaterna för skolan och redovisade min muntliga bokredovisning. Det gick väl förvisso bra, men helt slut blir man ändå när man är såhär förkyld.

Igår efter skolan åkte jag, Nils och mamma till Västervik. Det var prisutdelning i en novelltävling jag deltagit i. Jag kom tvåa! Gött. Jag vann 500kr på bokia. Så nu har jag på bara ett halvår vunnit två presentkort på 500kr bara tackvare ord.

Vi kollade även efter skidor, pjäxor och skidkläder. Det ser ut som att det börjar klara ut sig. Ett par ganska hårda nordica pjäxor och ett par lite mer avancerade atomicskidor. Jacka har jag ännu inte bestämt mig för. Det är så svårt att välja färg för jag vill ju ha något som jag inte kommer tröttna på efter en säsong. Men kanske en typ mörk jeansblå jacka eller en vit eller en svart men det tror jag inte. Eller kanske en röd? Inte rosa iallafall.

Idag bestämde jag mig för att stanna hemma ifrån skolan. Jag klev upp med Nils och såg honom åka iväg med bussen men det är lika bra att jag är hemma och försöker bli frisk. Visst, jag missar en del men hellre det än att låta hostan och förkylningen hänga på fram till jul! Utan vila så försvinner det ju inte.

Så idag hade jag tänkt börja på min novell till svenskan. Tema längtan. Sedan så har jag också börjat läsa en ny bok. Min mammas kompis har skrivit den här i Tuna. Heartfulness heter den. Kanske lite flummigt med allt "hitta närvaro och dig själv" men ändå kul att läsa. En dag kanske mitt namn pryder en bokrygg, vem vet? ;)

lite halvångest

Publicerad 2011-11-06 17:32:16 i Vardag

Nyutkommen ur bastun. Jag är i Kisa och idag har vi arbetat i tolvmannabacken. Var ute och grävde ner kablar, grillade korv och frös. Mitt sjuktillstånd blir bara värre och värre. Nu är lovet slut också!
Jag sitter och slipar på mitt föredrag på 5-7 minuter om min engelskabok som jag måste ha färdigt tills imorgon. Det kommer att knäcka mig. Jag måste dra mig till skolan för jag är så rädd för att halka efter en massa.
Men lovet har varit fint. Vi har hunnit med massor. Jag har varit oavbrutet med min pojkvän sedan förra söndagen. Det är såklart mysigt.
Här kommer lite pics från maskeraden i fredags:

10 månader!

Publicerad 2011-11-02 11:06:41 i Vardag



igår firade jag och min muffins 10 månader! Det gjorde vi genom att vänta på tågförseningar. Vi åkte in till vimmerby för först skulle jag på ett fotojobb. Det gick bra!



Sedan gick vi och åt på kinarestaurangen, det var gott! Vi besökte intersport och kollade ut ett par jättebra pjäxor och kanske ett par potensiella skidor åt mig. För jag har växt ur mitt och jag har bestämt mig för att hoppa upp några snäpp på avancerat-skalan till jag tror både min pappas och pojkväns förtjustning. Den här säsongen ska gå mer i teknikens tecken än fartens, tror jag. Förhoppningsvis kan jag kombinera dem två. Om en månad ska jag och nils åka till sälen tillsammans - det ser vi fram jättemycket åt!

Huvudgrejen var att vi skulle gå och bowla igår. Men det var inte så kul, för jag blev utklassad. Sen så åkte vi hem, planerade inför maskeraden som min klass ska anordna på fredag, världens bästa klass typ. (hanna jag lovar att du får minst en polis, okej? kanske två)

På kvällen åt vi dipp och egenodlade morötter, apgott. Vi såg på filmen American Beaty, den var jättekonstig. Nu har min hals blivit jättemycket värre igen. Hostat tills jag blivit gråtfärdig inatt. Fått kliva upp flera gånger. Dricker honungsvatten nu. Det får bli en lugn kurerardag idag också. Usch, det är så drygt att inte kunna göra någonting!!

Här kommer en bild på min kisse. Hon är söt.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela