universellt

moksha!

Publicerad 2010-10-26 21:35:17 i Foto - Människor

jag är egentligen inte så glad som jag ser ut på bilden. för jag har ont i halsen. och jag har religionsprov imorgon. och idag har jag varit nere vid sjön så att mina fingrar blev isbitar.

 

men. i helgen är det rookie. och nästa vecka är det höstlov (mums) och min morbror är här nu. och håkan hellströms senaste skiva ligger uppe på spotify och nu tänker jag snart dyka ner i min säng - och det är väldigt bra för att jag har längtat efter den ända sedan jag klev upp i morse!

Herbst.

Publicerad 2010-10-16 17:24:32 i Foto - Vardagligt







jag gillar faktiskt hösten i år. jag är inne på sista perioden i mitt fotoprojekt, vilket innebär att snart är självporträttandet varje vecka slut. i veckan som kommer har jag ett jättestort historiaprov. det är inte så motiverande.
jag vet inte vad jag ska skriva. yey.

I can see it, your face is glowin'

Publicerad 2010-10-03 21:49:52 i Foto - Människor


Jag har haft en riktig fotarhelg. Många bilder till fotoprojektet. En hel del höstbilder på röda löv, kängor, halsdukar och tekoppar. Idag så har jag fotat porträtt. Hela 3 personer faktiskt. Det mest speciella är min barndomsvän Amanda. Hon är gravid och jag fick äran att föreviga hennes babymage på bild. Det var ett helt nytt genre för mig, men jag tycker att jag lyckades bra.
Det är kul för att jag känner att jag utvecklas. Jag ser nästan hur mina fotokunskaper växer, hur jag liksom upptäcker och blir upptäckt. Jag har skapat ett album på facebook där jag börjat publicera lite bilder varje gång jag fotat någon eller några. Just för att porträtt ändå är något relativt nytt för mig, och för att jag känner att jag vill bli bättre på det.
Albumet som fungerar lite som en portfolio för mig, har redan lyckats öppna lite dörrar. Det gör mig glad. Även att jag känner mig ganska osäker i rollen som fotograf, så stärker det mig att andra ser och komenterar vad jag skapat. Bilderna får tala för sig själva. Jag är inget mer än en 16åring med en djupt rotad kärlek till min kamera, tills jag hunnit få utbildning, ett kontaktnät och mer kött på benen så förblir jag denne lilla naiva kreativitetsocean. Det trivs jag bra med.







Amanda 3 oktober 2010
vecka 25

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela