universellt

anekdoter från livet

Publicerad 2010-07-28 22:08:40 i Foto - Människor

rubriken har ingenting med inlägget att göra, utan är mest en liten vink om vad jag funderar över för tillfället. igårkväll kom jag hem ifrån Öland, det har varit trevliga dagar med mina underbara flickor. vädret har tyvärr varit allt ifrån bra, men vi har tagit vara på charmen med filmmys, bakning och de få soltimmarna vi berikats med.

nu har jag åkt på lite feber, huvudvärk, halsont, vätske- och sömnbrist. det kommer nästan alltid som ett brev på posten när jag varit iväg, men det kommer väl gå över på några dagar. det är iallafall skönt att sova i sin egen säng igen. kändes surt att lämna Byxelkrok när solen och värmen äntligen kommit tillbaka. men jag ska inte klaga, ett par havsbad och skratt rikare är jag.







lägesuppdatering!

Publicerad 2010-07-22 00:16:24 i Foto - Natur

Jag har uppdaterat lite i min kamerautrustningsavdelning här på bloggen. Det slog mig att jag inte gjort någonting åt det på över ett år! Nu finns det senaste objektivet, fjärrkontrollen och reflexskärmen med. Välkomna att titta in där, här till höger på sidan. Klicka på kameran.

Imorgon åker jag med Hanna över till Öland. Ska hänga med Klara, ha det bra och förhoppningsvis njuta av vackert väder. Är där på lite obestämd tid, vi får se hur länge vi håller ut. Jag tycker att det ska bli trevligt, i varje fall.

Lite fiskmåsar ifrån Västervik förra veckan. Två chokladdoppade och en ren. Dock är bilden ett kollage, två av de tre måsarna är inklippta. Men vad gör det? (;

en tillbaka titt i arkivet.

Publicerad 2010-07-19 13:38:48 i Foto - Övrigt

Nu när solen lyser om dagarna har jag inte förmått mig att blogga. Dock har jag fått en liten förfrågan om att lägga ut lite av mina bilder. Perfekt tillfälle för lite utfyllnad, så här kommer det.



världens finaste katt. min Mimmi.



en liten bild ifrån mitt fotoprojekt. syskonkärlek.


Nina och Christopher Hellenstierna.







Klicka på bilderna här längst ner, så ser ni dem förstorade. (:

Det var lite av mig. Mer kanske kommer. Jag får se. Ut i solen med er nu. I vinter kommer vi sakna den.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela