universellt

och vinnaren är...

Publicerad 2012-05-22 19:52:03 i Vardag

Nu har jag fått planer! I sommar blir det att jobba som kassörska. I helgen så introducerades jag för kassan på Tempo i Tuna. Gick himla bra faktiskt. Jag har varit lite nojjig för att dra mig dit, men när jag äntligen satt där så rullade det på bra. Jag tror att jag kommer komma in i rutinerna riktigt bra.

Imorgon väntar huvudstaden. Jag, min klass och resten av media åker upp till Gröna Lund. Vår tidning Frizon har blivit nominerade till det ärofyllda priset. Det skulle vara jättekul verkligen om vi vinner. Men gör vi inte det så bjussar de iallafall på entré och lite åkattraktioner.

Min havande kusin var på besök från Stockholm förra veckan. Linn och Kalle kommer nog bli himla roliga föräldrar. Vi spelade spel, kollade på hockey, bara hängde och fotograferade lite såklart. Man får passa på.


prinsessa

Publicerad 2012-05-09 15:47:28 i Vardag

Tiden rullar på. Två veckor i Thailand flög förbi. Som tur är sitter viss del av brännan kvar som kan påminna mig om att jag var där. ;)

Bjöckarna slår ut nu och man börjar bocka av sin lista. Snart är det sommarlov. Jag har inga direkt planer för lovet men det ska bli underbart ändå.

I lördags gick jag och min favorit på bal. Som jag har längtat efter den dagen. Det var fantastiskt. Såhär såg vi ut:


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela