universellt

Nässprayar´n talar

Publicerad 2011-10-31 19:29:47 i Vardag

Idag har jag och min pojkvän haft en mysdag. Det kan vara så illa att jag har åkt på en öroninflamation, usch. Så vi har kurerat. Kollat på beck, ätit smörpopcorn och bakat chokladbollar (vad tusan man måste unna sig ibland, på en måndag också!) Vi har läst böcker då vi båda har projekt i skolan då böckerna måste vara klara innan lovet. Så är det med livet.
Imorgon beger vi oss in till Vimmerby. Ska ha en fotografering och sedan ska vi småfira lite 10månaders kärlek med att äta på kinarestaurang och spela bowling om jag orkar med det.
Igår var vi på hans halvsysters sons namnfest. Åke. Så häftigt namn. Jag ser fram emot att träffa Bettan. Alltså min kusins nyfödda dotter Betty.

höstlov

Publicerad 2011-10-28 17:53:42 i Vardag

En fredagskväll ligger framför mig. Jag är ensam ikväll, har precis avverkat en romantisk komedi som jag legat och gråtit och hostat till om vart annat! Var i skolan idag men vet inte om det gav så mycket. Nu är det iallafall lov och det är efterlängtat.

Jag har börjat blogga mer nu på senare tid. Äntligen kanske suget kommer tillbaka. För ett par år sedan var jag väldigt aktiv och såg en mening i det. Sedan gick det utför och läsarna tappade lusten på mina bristfälliga och sällan publicerade inlägg. Nu har jag gett det en chans igen. Med hopp på att min kille ska göra en hemsida till mig och mitt fotograferande framöver, och då och där vill jag gärna kunna länka till en fungerande blogg och flödar av bilder och min vardag. Lika bra att börja vänja sig vid det liksom. :)

Ikväll blir det idol och äta lite onyttigt. Har inte rört på mig på hela veckan så hälsodagboken vi gör för idrotten ekar tom. Men hellre att man tar det lugnt och blir frisk (och unnar sig lite gott faktiskt) än att bara bli ännu sjukare och ledsammare.

Imorgonkväll vankas lite fest med min pojkvän och hans kompisar. Undrar hur det slutar.. ;)

sjukling

Publicerad 2011-10-27 12:24:13 i Vardag

Jag stannade hemma idag. Har en retlig hosta som inte vill ge med sig. Alla halstabletter och shotar med Kan Jang har gjort munnen alldeles öm. Inte kul! Så nu har jag gjort scones och färskpressad apelsinjuice. Har börjat läsa lite böcker. Det var så länge sedan. Nu är jag inne i Katarina von Bredows nya Flyga högt. Den är lite väl ungdomspräglad i mitt tycke men jag valde den bara för att huvudkaraktären är kär i en kille som heter Nils. Hihi. Häller i mig honungsvatten och väntar på att pigga på mig. Nästa vecka är det höstlov! Det ser ut att bli ett ganska fullspäckat schema och ett roligt lov. 

17:44

Publicerad 2011-10-24 17:44:07 i Vardag

Tjejkvällen blev succé! Dock har jag åkt på en rejält retlig hosta. Idag har jag haft sovmorgon och tema filmdag i skolan. Alltså jag har haft det väldigt bra.

Det har börjat bli så deprimerande mörkt ute nu när man kommer hem med bussen vid kl 17. Inte alls kul. Ett roligt besked är iallafall att i lördags föddes mitt efterlängtade kusinbarn Betty! Längtar tills jag får träffa guldklimpen och välkomna henne till världen.

Ikväll ska jag kurrera mig genom att dricka te i soffan under min uppvärmningsbara filt, plugga tyska och bränna ut bilder på skiva ifrån helgens fotojobb.

undrar när snön kommer?

Publicerad 2011-10-19 21:42:36 i Vardag

Imorgon är jag ledig för våra medialärare är upptagna med annat. Det känns väldigt skönt att faktiskt vara helt befriad ifrån skolan. Fast helt befriad kan man ju aldrig vara, så jag ska plugga intensivt på engelskaprovet som kommer på fredag!

Jag ska försöka hinna med att städa och träna lite med hade jag tänkt. Innan kärleken min anländer kl 17. Längtar redan tills dess, trots att jag mött honom sovit hos honom inatt och mött honom idag.

I helgen står fotojobb och en sminkfri tjejkväll på schemat! Det blir nog häftigt.

Outfit!

Publicerad 2011-10-17 18:14:57 i Vardag



idag har jag sett ut såhär (titta mina nya kängor. stormtrivs!) nu ska jag sätta mig och skriva brev på tyska. en liten lagom läxa.

söndag idag!

Publicerad 2011-10-16 17:36:34 i Vardag

Färjestad tog aldrig hem segern i Cloetta Center i tisdags. Men jag är glad ändå. Det var häftigt att sitta i den stora arenan med matchtröja och entusiastisk pojkvän.

Veckan var ganska tung. Mycket plugg och nu har jag åkt på en förkylning. Helgen har jag spenderat i Kisa. Ikväll är Nils iväg på innebandymatch så jag sitter ensam i hans säng och väntar på att Gustavsson ska börja. Idag har jag låtit hans mamma toppklippa mig. Skönt att få bort det värsta slitna.



har fått i uppgift att ta ett självporträtt som visar vem man är som person. svårare än jag trodde!

Kreativiteten flödar

Publicerad 2011-10-11 10:17:33 i Vardag

Idag har jag en fotouppgift att gestalta temat "det närmar sig höst" på fem bilder. Jag älskar min pappa för att han går igång så mycket på det. Vi har hoppat runt här hemma och fotograferat nu på morgonen. Jag är sjukt nöjd! Om en timme börjar skolan. Matteprov väntar. Mindre roligt. Men efter skolan åker jag och nils på ishockeymatch i Linköping! Färjestad BK och LHC. Hoppas på en rolig kväll!

Skolan

Publicerad 2011-10-04 09:02:14 i Vardag

Nu sitter jag på fotolektion i 3h. Idag pratar vi objektiv!

Jag ser fram emot att komma hem idag när min pojkvän har bakat något gott åt mig. punkt.

tjuvkik

Publicerad 2011-10-02 11:24:37 i Foto - Människor

Idag ska jag åka till Kisa för att fira min blivande artonåring. Jag har sorterat och sollat bilder ifrån bröllopet hela morgonen. Jag är alldeles förälskad i hela upplägget med bröllopsfotografering. Så kärleksfullt och stort. Det var så himla roligt att de gav mig ansvaret och förtroendet att få föreviga deras dag.

1 oktober

Publicerad 2011-10-01 18:10:46 i Foto - Människor

Varit tillsammans med Nils i 9 månader idag. Fast det är egentligen inte höjdpunkten med dagen. För jag har fotograferat ett bröllop. Det gick över förväntan. Jag är så glad. Det känns så skönt. Äntligen så kan jag slappna av igen. Det här har varit en så stor och laddad grej att ha framför sig. Ni kommer säkert få se några smakprov ifrån fotograferingen. Nu börjar det stora efterarbetet. Underbart.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela