universellt

this is my buddy!

Publicerad 2012-01-13 19:27:43 i Vardag




KLICKA PÅ PLAY HÄR OVANFÖR!



Det här är begåvade Amanda. Min vän och klasskamrat som är bra på vad hon än tar sig för. Musik, skriveri, fotografi och även nu som modell ;)

Var bara tvungen att stråla mig lite i hennes glans. Tänkte att ett inlägg här inte skulle skada denna fredagskväll. (Hoppas det är okej, gumman!)

Annars så sitter jag hemma ikväll. Ska åka till Kisa imorgon. Det är skönt med första helgen efter lovet. Framöver så står skidåkning och baldansträning på agendan. Gött!

Vitt på marken

Publicerad 2012-01-08 12:06:00 i Vardag

Sådär. Tiden går fort när man har roligt. Julafton var fort förbi. Nyår var fint. Jag firade hemma hos Amanda med god middag och älskling som jag inte hade sett över juldagarna. En lugn och trevlig natt med sällskapsspel, fyverkerier och gott nytt år-kramar. Avlade inga nyårslöften i år utan jag har börjat traditionen att skriva nyårsbrev till mig själv istället. Ett brev där jag författar ner drömmar och mål som jag kan läsa om ett år och se om jag uppfyllt det eller tycker så än.

1-1-11 blev jag och nils tillsammans. Alltså så firade vi ett år på nyårsdagen, så den 1 januari tog vi hans bil och for ner till Kalmar. Där checkade vi in på ett fint hotell, åt urgod mat på italiensk restaurang och hängde ensamma i hotellets pool- och bastuavdelning. Nils fick en bok av mig, som jag likt en dagbok skrivit om våra första möten. Den var nog uppskattad tror jag.

De senaste dagarna har jag varit på en tripp uppe i huvudstaden. Jag var i Kisa när mamma ringde och bad mig rabbla upp vad hon skulle packa åt mig. Hon hämtade upp mig med bilen och vi åkte för att hälsa på kusinbarnet Betty och släkten. Det var kul att återse alla.

Jag tänker mycket på en kommande Bangladeshresa. Det är så läskigt att jag inte riktigt vet om jag vågar åka dit. Men magkänslan och mina kusiner säger att jag verkligen inte får tacka nej till en sån här chans. Det är så häftigt att ja, jag vet inte. Två veckor i Bangla. I slutet av februari.

Jag tänker också mycket på balen. Idag ska jag iväg och testa en balklänning. En röd. Idag skriver jag också CV och personligt brev. Det börjar bli dags att söka sommarjobb. Jag drömmer om att sommarjobba på gröna lund eller skansen. Men ska även söka Böda Sands camping på öland och så får man väl skicka iväg till ALV trots att det känns lite trist. Helst vill jag iväg i sommar. Upptäcka något nytt och äventyr.

Min pojkvän har varit på skidskolelärarutbildning över helgen uppe i norr men kommer hem ikväll. Kanske skulle han ta bilen hit sent inatt (hoppas!) annars så kommer han hit imorgon. Jag saknar honom. På tisdag börjar skolan igen. Uh. Den kommande terminen känns blandad. Sista terminen där Nils är på skolan. Fasar inför hur tomt det blir sen i höst. Med det ska bli kul också. Jobba med skoltidningen och alla nya projekt.

Bettan. En liten prinsessa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela