universellt

Smakprov

Publicerad 2009-08-30 20:32:50 i Foto - Människor



Det här är min underbara kusin med sin man.

Nu har alla åkt härifrån, jag är trött och har fruktansvärt ont i rygg/nacke.

dagen efter

Publicerad 2009-08-30 15:44:42 i Vardag

igår var det bröllop, det gick bra trots smärta av nackspärr. tog ca 700 bilder, Radim tog 600. så nu har jag en hel del att jobba med. jag ska nämligen göra bröllopsalbumet.
idag har vi plockat undan och sånt, fört över bilder emellan oss och ska strax ha bildvisning på tvn.
jag är trött. imorgon är det skolfoto.

tre.... två.... ett... NU!

Publicerad 2009-08-29 09:00:43 i Foto - Övrigt



Idag är det bröllop!!  Nackspärren har lindrats med zon, alvedon och ibumetin. Ville men kunde inte sova länge. Nu blir det duschning, en tur ner till festlokalen för lite hemlisar. Blir sedan upphämtad för att fixa hår, fota och klä på sig. Vigsel kl 16, åka häst och vagn, fotografering, middag och fest.

check

Publicerad 2009-08-28 22:10:34 i Vardag

okej. läget? en stressrelaterad nackspärr bröt ut på förmiddagen idag. har förvärrats och jag har stunder gått sne i hela kroppen i värk. det har varit fruktansvärt. jag är och har varit trött hela dagen, lite sömn och skola är ingen bra kombo. Imorgon är det bröllop. min andra kusin och kille har anlänt, och mycket mer folk. kul!

det känns som att jag är så upptagen 24/7 nu så bloggen får bli det den blir.


Onsdag

Publicerad 2009-08-26 16:12:37 i Foto - Övrigt



En underbar Gotlandssolnedgång

Har avklarat Biologi, Engelska, Bild, Hemkunskap, en lunch och So idag. + träning.
På bilden startades projektet film, kul! Jag och mina 5 gruppmedlemmar sprudlar av idéer. Det blir nog kanon!

Nu; Män som hatar kvinnorfilmen. PEPP!

glöm inte att ha en bra kväll!

Publicerad 2009-08-25 21:09:44 i Foto - Natur



Jag bjussar på en fulfin gräsbild. Jag gillar ljuset i den, men den oregelbundna skärpan kan tyckas ful, oarbetad, amatörig. Här hemma är det fullt upp med fix inför bröllopet på lördag. Imorgon kommer paret, kul! Ska bli riktigt roligt att träffa dem igen. Imorgon kommer även filmen Män som hatar kvinnor. Boktips om någon är intresserad!
Nu sätts det upp egentagna bilder, blir grymma tavlor tror jag! Får se om jag visar någon dag hur det blev.
Godkväll.

Så kan det gå.

Publicerad 2009-08-25 16:54:04 i Vardag

Jag är trött, lite sur och stressad. Kommit hem ifrån skolan precis. Ska ut och springa. Återkommer senare. Tjing!

en sen kväll utan Luuk

Publicerad 2009-08-24 20:05:19 i Foto - Övrigt


Här sitter jag och saknar Visby. Fixar sångtexter osv till bröllopet på lördag. Bruden ringde och berättade att de anländer på onsdag. kul! Snart ska jag skriva lite tyskaläxa, och imorgon står skolan, 6 utspridda lektioner på programet ifrån morgonen tills först vid 17. Usch. Jag klagar och åh-ar mig hela tiden. Men även jag vänjer mig väl vid det här schemat.

Pust!

Publicerad 2009-08-24 17:33:20 i Foto - Natur



Bild ifrån Gotland

Jag kom precis hem. Första dagen av nian avklarad. (jag är helt slut!) Jag åkte med Henrik in till skolan idag, med bilen. Skönt att slippa bussen. Fått mycket info, bla om att skolan varnar hur mycket som helst för svininfluensan och hur vi ska motverka den. Har fått böcker, första läxan (WOHO! vad kul) sämsta schemat (kommer hem ca 17 tre dagar och en massa långa onödiga håltimmar mitt i dagarna) och träffat vänner.
Nu ska jag ut och springa, hejdå.

BILDBOMB del 1

Publicerad 2009-08-23 19:35:32 i Foto - Övrigt


Färjan dit. Ute på soldäck, bilden påminner mig om trailern till det gamla programet Rederiet! Någon som sett?

Visby var så mysig stad som jag trodde, om inte ännu mysigare. Vi bodde innanför murarna, hur bra som helst. Sådan lyx att man till och med fick då och då höra håkanlåtar ifrån lägenheten över!



Det kommer mer bilder. Men det här var ju en bra början!
Jag är nog så opepp man kan bli på att börja skolan imorgon. Skulle lugnt kunna ta 1, eller 2 månader lov till. Gärna längre på Gotland. Menmen, nu får man plocka fram nycklar och nödvändigheter för morgondagen.

Be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde!

Publicerad 2009-08-23 14:17:40 i Foto - Natur



ni får lite gamla bilder. Gotlandsbilderna har jag inte lagt över än. Hela familjen är hemma och det fixas och donas. Föresten gjorde jag ett test på Facebook "Vilken Håkan Hellströmslåt är du?". Jag är Kom Igen Lena! Så kanon?! Den är ju jättebra. Alternativ låt är "Känn ingen sorg för mig Göteborg". Det är ju nästan de två bästa låtarna han gjort. Fast alla hans låtar är fantastiska.

sista morgonen på sommarlovet

Publicerad 2009-08-23 11:23:54 i Foto - Natur



går igenom bloglovin, har över hundra olästa inlägg. och på bilddagboken är det väldigt många uppdateringar. ramlar in mejl och vänförfrågningar på facebook.
har suttit här nu ett tag och betat av en del.

hemkommen

Publicerad 2009-08-22 22:33:38 i Vardag

Nu är jag hemma igen. Trött packar upp. Har sett så sjukt mycket fint, och har ca 700 bilder med mig hem. Ska visa er. Fast inte nu.

Jag blev både glad och förvånad när jag märkte att folk tittat in här varje dag, trots att jag inte uppdaterat under hela veckan.

Imorgon är det sista dagen på mitt sommarlov! Jisses vad tråkigt!

okejokejokej!

Publicerad 2009-08-14 22:46:06 i Foto - Natur




Tanken var att jag och mina föräldrar skulle åka till öland på söndag för att tillbringa en vecka som vanligt. Men eftersom att vädret inte verkar bli så fint, och när min bror inte längre följer med på våra gemensamma semestrar utan känner sig vuxen nog att åka på egna äventyr så kändes det lite omotiverande. Ikväll har min mamma fått lite action i blodet. Hon ringde en gammal granne ifrån sin Stockholmstid, och nu är en lägenhet mitt inne i Visby på Gotland vår i en vecka. Hur härligt låter inte det? Även om vädret inte är det bästa varje dag kanske, så kommer det ju vara så mycket att se.
Jag har aldrig varit på Gotland. Men jag blir varm i hela kroppen när jag tänker på att jag nu har en systemkamera i mina ägor. Så mycket bilder jag vill ta. Visby sägs vara fullt av rosor den här tiden. Det är vackert.

Jag tar med mig datorn. Men jag får se hur det blir med internetuppkoppling. Godnatt. Föresten har jag fått min första premurant på bloglovin idag. Kul! Hoppas fler fastnar här för att de trivs.

dagens väderprognos

Publicerad 2009-08-14 21:02:45 i Foto - Vardagligt


Jag får tyvärr meddela att det verkar ta sin lilla tid att avsluta det här med designen ändå. Profilbilden blir jag aldrig nöjd med, så jag får se om det blir lite nytaget imorgon.
Ikväll har jag suttit och lyssnat på en sommarprats repris ifrån P1. Hörde på Salem Al Fakir. Det var fint.

Tre små gummor skulle gå en gång.

Publicerad 2009-08-13 19:22:00 i Foto - Natur


Idag har jag varit i staden med min mamma och mormor. Vi gick där arm i arm, tre generationer.
Jag följde med som en hjälpande hand på shoppingturen, min mormor är 90 imponerande år gammal.
Ätit på kinan och haft det trevligt. Fixat lite smått inför bröllopet också. Det är mycket!

förhoppningsvis början på en lång, lång tid.

Publicerad 2009-08-07 19:57:05 i Vardag

Idag genomför jag flytten, bloggflytten. Det är förvånandsvärt lätt, varken letande efter ny bostad eller flyttlådor behövs. Endast en enkel adressändring. Jag välkomnar härmed mig själv hit, och dig. Jag är inte ny i bloggosfären. Jag har bloggat sedan i början av 2008, och nu känner jag att jag måste ha en förändring. Ett nytt namn, ett nytt utseende. Jag byter webbplats och därmed helhet. Jag hoppas att ni kommer att trivas.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela