universellt

Otur

Publicerad 2009-09-27 18:24:40 i Foto - Natur




Kära vänner. Min dator är trasig. Kanske går jag nu miste om alla mina bilder sen ca ett halvår tillbaka, om inte mer.
Sitter nu på min fars dator. Får se hur uppdatering blir här.

Idag har jag iallafall varit ute. och nu har jag precis stigit upp ur ett 2h bad. Skönt.
Boken är utläst. Jag borde plugga.

- jag tror att tanken på alla mina bilder gav mig skrivkramp. Finns det någon ovan molnen så ber jag om hjälp.
RÄDDA DOM.

Working on a dream

Publicerad 2009-09-26 21:13:37 i Foto - Övrigt

Idag har jag träffat på den här. och så har jag fyndat lite kläder.
+ ett fotoalbum till. Nu har alla bilder sina platser. Finemang.
Jo, jag har varit i Västervik över dagen.
Ikväll har jag ätit krabba, hur gott som helst.
Föresten, snart är boken Flickan som lekte med elden slut!

Jesus.

Publicerad 2009-09-25 17:26:31 i Foto - Vardagligt



Nu är det slut på veckan, det är dags för FREDAGSMYYYS! Skönt att det återigen är helg. Prov, läxor, diagnoser och sista varvet på 3,6an för terminen är avklarade. Sista biologin idag, Madde & Linus bjöd på kladdkaka och saft. Jag mår gott.

sida 18, just det, 18.

Publicerad 2009-09-23 18:07:21 i Foto - Natur




Bild tagen idag. Jag gillar den. Jag har egentligen ingenting att skriva. Idag har jag varit i skolan och nu borde jag plugga, men jag känner ändå att jag har kontroll över det så jag skjuter upp det så gott det går. Har biologiprov och tyska text+glosor tills imorgon. Ungefär allting är intressantare än det. Har varit ute och fotat, spelat piano, kollat facebook, läst om olika gymnasier och medialinjer och annat sånt där. Men så kan det vara ibland.

Namnsdagsbarn

Publicerad 2009-09-20 14:45:58 i Foto - Natur


Bilderna är tagna igår. Träd speglade i fönsterrutor gav trevlig effekt.


Idag har jag namnsdag. För jag heter Lisa.
Stieg Larssons Flickan som lekte med elden, LÄS!
Har passerat mitten idag. Ska snart se bion!

 

Pommes vad bra Walking in Memphis är.
+ att jag spelar piano om dagarna.
Börjar kunna hantera det nu, kan vissa låtar.

 

höstlöv

Publicerad 2009-09-19 14:33:39 i Foto - Natur




Nu har ännu en arbetsvecka gått. Kan börja med att säga att förra helgen avslutades med bio, Sommaren med Göran. Den var helt okej för att vara en svensk film. :) Min vecka har fyllts med utvecklingssamtal och ett hejdå till en kär vän som åkt på utlandssemster. I tisdags var det som sagt min födelsedag och studiedag så jag var ledig. Besökte Linköping med Cicci. Onsdag och torsdag var inga speciella dagar, vad jag minns. Igår var jag bland annat på gymnasieinvigning. Kollat in samhälls inriktning Medie och Tidningsproduktion. Är osäker på om det är något för mig, men åt det hållet bär det nog av.

vattenfall

Publicerad 2009-09-13 12:45:42 i Foto - Natur

 

Godmorgon. Jag har varit vaken länge, men ändå. Nu ska jag ut och fota, bilden häröver är sedan igår. Vacker tycker jag. Ikväll blir det kanske bio.

Hösten drar sig på

Publicerad 2009-09-12 17:48:45 i Foto - Människor



Har precis ätit en hur god guacamole som helst. Idag har jag fotat. Det känns bra att vara förenad igen. haha. Bilder kommer upp snart, bla på lite bäckar nu! Så som jag längtat och väntat efter att få fota vatten.

110909

Publicerad 2009-09-11 17:18:18 i Foto - Vardagligt



Jaha, då är det omtalade datumet 11 september här igen. Katastrofdatumet, då min kanin Snövit dog för ett par år sedan. Fast de flesta brukar väl förknippa katastrofen med det som hände World Trade Center. Iallafall, i år har ingen stor katastrof hänt (än!) mer än att jag på idrottslektionen lyckades sträcka mig något förskräckligt att jag knappt kan gå rakt. Jag kan ta det ifrån början, min dag började väldigt bra. Jag fick skjuts av min bror till skolan, vi lyssnade på Lilla Sjöjungfrun - havet är djupt påväg in till stan. Lite tyska, och idrott. Att springa 100m lite halvt uppvärmd och frysande var ingen god idé då 3st i vår klass fick söka upp skolsköterskan efteråt. Lite komiskt. Den ena killen fick åka hem för att han var så dålig. Lite fördröjningar med det gjorde att jag missade vår biologilektion och hade sedan en håla. Lite matte, lunch och svenska - haltandes i smärta. Fast nu har jag blivit utrustad med ordentlig värme, Zonsalva och kryckor. Skönt.
Det är fredag, trots att det känts som fredag hela veckan har jag idag inte riktigt fattat att det är just fredag. Jag saknar min kamera som snart borde vara på hemgång. Min kissemiss som smyckar bilden här över (väldigt fint) är jättegosig och ikväll blir det Idol.

bye bye bicycle

Publicerad 2009-09-08 19:25:48 i Foto - Natur


Dålig uppdatering eftersom det mesta som händer om dagarna är skolrelaterat = tråkigt att skriva om. Jag har varit trött i skolan och så har man ju en väldigt rolig klass också som gett många skratt. Iallafall så imorgon väntar en trevlig dag. Bild igen, en inlämningsuppgift i hemkunskap som redan är klar och efter lunch skoljogg vilket betyder att man får gå en promenad och sluta. Härligt, och så kommer det paket på posten hoppas jag också. Jag har i dagarna färdigställt ett album också, en samling av bilder ifrån årskurs åtta. Det blev jättebra, ett nyårslöfte avprickat!
Nu är det iallafall tv som gäller. Lägga läxorna åt sidan för att se Idol, och saknade Andra Avenyn.

föresten så saknar jag min kamera.. det kliar i fingrarna på mig av kreativa idéer.

jag ramlar.

Publicerad 2009-09-04 18:08:13 i Foto - Natur



Så skönt att det är helg! Idag är biologiprov avklarat och springrundan 3,6an på idrotten. Ikväll blir det nog film, lugnt, mys. Jag saknar min kamera.

Onsdag

Publicerad 2009-09-02 19:34:52 i Foto - Övrigt



Lite bildbrist, min kamera är utlånad ett tag till min morbror som är ute och reser.
Jag är avundsjuk på min kusin och man som ska tillbringa över 2 veckor på Bali. Iallafall, en kort dag idag, hemma vid kvart över tre. Igår bytte jag som sagt skåp, tyvärr hade jag lite otur. I skåpet jag tilldelades stinker det, jag menar verkligen stinker sötsliskig kokosparfym. Så, tack vänliga själ som sprutat ner skåpet lagom tills det stängdes sista gången. Man får en chock av det söta när man öppnar det, sen vandrar man omkring i ett moln av kokosdoft ett tag. Idag har vi haft bild igen, det är nog mitt favoritämne! Pratat film, manus, idéer.
Nackspärren lindras. Bröllopsbilder beställdes ifrån fuji igår, ska ikväll skickas in till lokaltidningen - om jag bara kan välja vilken. Album byggs upp via datorn.


we were much to young

Publicerad 2009-09-01 18:31:00 i Foto - Natur


Dåligt bloggat nu under ett tag. Så jag ska återberätta lite. Nackspärren håller sig kvar, dock har jag blivit frälst utav en vetekudde som troget följer mig här hemma. Läxor och allting i skolan har verkligen dragit igång nu och första veckan har gått. Nian känns tyvärr inte ett dugg spännande längre. Dags att börja gå i rutiner igen. Igår togs skolfoto. Idag har jag bland annat bytt skåp till en annan del av skolan. Imorgon är det dags för bild igen, kul! Jag lyssnar just nu på sköna Oh Susie - Secret Service.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela